El sentit de la vida

El sentit de la vida

  • ISBN: 9788498380255
  • Título original: El sentit de la vida

Puntuación media 0 votos

5 de 10

  • 0 seguidores
  • 0 reseñas
  • Compartir:

Sinopsis y resumen El sentit de la vida

Qui sóc? Quin és el meu lloc al món? Viure no és un assumpte fàcil, i amb l’arribada de l’adolescència es multipliquen les preguntes sobre el sentit de la vida en un món complexe i atapeït de contradiccions.
Aquest llibre presenta cinc relats amens escrits per cinc autors experts —Vanamali Gunturu, Ghazi Abdel-Qadir, Sybil Rosen, Hanna Jansen, Judith N. Klein—, que il·lustren com les grans religions del món responen a les preguntes importants de la vida.
Shannon, després d’una llarga excursió en canoa amb la seva tia, una monja budista, descobreix una forma nova i fascinant d’interpretar la realitat.
Simon, después de un difícil trance, se reencuentra con sus raíces cristianas y entiende el verdadero significado de la generosidad y la entrega.
Kalpana y Dilip, dos joves germans d’origen hindú, aprenen molt sobre la seva religió en un viatge a l’India ple d’experiències prodigioses.
Tarik, consternat per la fugida de la seva germana i la sobtada malaltia de la seva mare, descobreix el veritable rostre tolerant de l’islam.
Shosha, que és a punt de celebrar la cerimònia jueva d’inciació a la vida adulta, té l’oportunitat d’explicar al seu amic Max un munt de coses sobre la visió del món a través del judeisme.
El sentit de la vida ampliarà els horitzons dels joves lectors, ja que no només respon qüestions sobre la pròpia religió, sinó que, a més a més, proporciona noves perspectives sobre les altres grans religions, sovint desconegudes i malenteses. Una magnífica eina per entendre que no som tan lluny els uns dels altres i que, per viure en pau, no convé perdre de vista allò que tots tenim en comú.

Copiar

Comprar El sentit de la vida en:

Reseña destacada de 0 reseñas - Ver todas

Nadie ha publicado aún una reseña sobre este libro. Si lo has leído, anímate, y sé el primero en hacerlo.

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros