Contre el Vent del Nord

Contre el Vent del Nord

  • ISBN: 9788496735484
  • Título original: Gut gegen Nordwind

Puntuación media 33 votos

8 de 10

  • 0 seguidores
  • 10 reseñas
  • Compartir:

Sinopsis y resumen Contre el Vent del Nord

A Contra el vent del nord (La Campana en català i Alfaguara en castellà) Daniel Glattauer recupera el gènere epistolar, amb la novetat que no es tracta de cartes tradicionals sinó de correus electrònics. Leo rep per error un correu electrònic de lâ??Emmi, que en realitat vol cancel·lar una subscripció a una revista i sâ??inicia una relació a distància que cada cop esdevé més íntima. Lâ??Emmi està casada i en Leo surt dâ??una relació difícil. Al llarg de lâ??intercanvi de missatges el lector sâ??adona de com canvien els sentiments i els punts de vista de lâ??un i de lâ??altre Una revisió dels clàssics de la novel·la romàntica epistolar, un gènere que ha donat obres mestres de la literatura, portada als nostres dies.

Un avís per als lectors que sâ??hagin pogut espantar després de llegir aquesta breu sinopsis: Contra el vent del nord no és una comèdia romàntica ni una novel·la rosa. Ã?s veritat que lâ??autor revisita temes tan gastats com la delicada frontera entre lâ??amistat i lâ??amor, la infidelitat, la gelosia, la importància de lâ??aspecte físic, però ho fa sense avorrir. Sâ??arribaran mai a conèixer en persona? Ã?s la pregunta que ronda pel cap del lector des de la primera línia i és el leit motiv que manté la tensió fins al final gràcies al fet que lâ??autor retarda contínuament però de manera hàbil la possible trobada entre els dos personatges.

Glattauer aconsegueix una cosa molt difícil: basteix una relació entre dos personatges que només tenen per identificar-se lâ??un a lâ??altre les paraules. No es poden fixar en lâ??aparença física, els gestos o la veu de lâ??altre. Lâ??autor fa gala dâ??una prosa clara i ràpida, que juntament amb la brevetat dels missatges, fan que la novel·la sigui ràpida de llegir. Però no pas buida de contingut ni intranscendent, sinó excitant, en ocasions còmica i en dâ??altres trista i amarga. Com la vida mateixa.

Copiar

Comprar Contre el Vent del Nord en:

Reseña destacada de 10 reseñas - Ver todas

Profile photo of rociorioc

Es una historia muy bonita

Es una historia muy bonita, se lee muy rápido, te hace sentir partícipe de la historia. Es curioso las formas que tiene el destino de enredar las cosas. Es cierto que la falta de decisión llega a desesperar pero es una historia muy bonita.

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros