El diari vermeell de la carlota

El diari vermeell de la carlota

  • ISBN: 9788497870337
  • Título original: El diari vermell de la carlota
  • Año de publicación: 2004

Puntuación media 3 votos

5 de 10

  • 0 seguidores
  • 1 reseña
  • Compartir:

Sinopsis y resumen El diari vermeell de la carlota

El diari vermell de la Carlota només és per a tu si penses que la sexualitat és una activitat natural de les persones, molt lúdica, que permet una gran comunicació i complicitat i que, en ella mateixa, no té res a veure amb actes dolents ni bons. El llibre que tens a les mans no és ben bé una novel·la ni tampoc un diari. Ã?s un llibre amb uns capítols novel·lats, en els quals la Carlota estableix una relació sentimental i sexual amb en Flanagan (el famós detectiu de llibres com No demanis llobarro fora de temporada), i amb uns altres capítols en què, amb lâ??excusa dâ??un diari, la Carlota va exposant tot el que aprèn sobre la sexualitat i, de retruc, sobre els sentiments. En els capítols novel·lats, podràs llegir escenes entre la Carlota i en Flanagan que et permetran fer-te una idea de com són les relacions sexuals dâ??una persona quan sâ??hi inicia. En els capítols de diari, podràs resoldre dubtes o, fins i tot, omplir autèntics cràters dâ??informació pel que fa a temes com els genitals, la resposta sexual, el primer coit, els mètodes anticonceptius, lâ??embaràs, lâ??homosexualitat, les malalties de transmissió sexual, les disfuncions sexuals i altres qüestions.

Copiar

Comprar El diari vermeell de la carlota en:

Reseña destacada de 1 reseñas - Ver todas

Profile photo of arcata15

''INTERESANTE''

Este libro es recomendado a todo aquel que tenga dudas sobre sexo. Te explica situaciones, enfermedades, tabus, cosas que se dice del sexo pero son falsas, muy recomendados a adolescentes y te engancha desde principio a fin.

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros