L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

  • ISBN: 9788496735651

Puntuación media 2 votos

5 de 10

  • 0 seguidores
  • 1 reseña
  • Compartir:

Sinopsis y resumen L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

Segons l’'Allan tots els conflictes de la humanitat tenen el següent principi: «Ets un tonto. No, tu ets més tonto. No, tu ho ets més», però tot es pot arreglar amb una ampolla d’aiguardent i ganes de deixar-ho tot enrere i mirar el futur. L’'Allan fa cent anys. A la residència on viu tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit tocar els dos. Salta per la finestra i fuig cap a l’estació. Puja al primer autobús i s’emporta una maleta plena de diners que només havia de vigilar una estona. Immediatament té al darrere els mafiosos, la poli i els responsables de la residència, que han perdut L’'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra. A partir d'’aquí comença una rocambolesca persecució on l’'Allan aconsegueix superar totes les dificultats gràcies a la seva calma estoica i a l’ajuda del grup de pintorescos amics que anirà fent pel camí. Aquesta aventura esbojarrada s'’alterna amb la història de la vida del murri Allan. Un home normal i corrent, especialista en explosius, apolític i inculte però que no s’ajup davant del poder. ¿Com pot ser que l’Allan sopi amb el futur president Truman? ¿I que conegui Churchill, Mao, Franco, De Gaulle o que, en un moment d’eufòria etílica, ajudi Stalin a fabricar la bomba atòmica? Un viatge delirant per la història del segle XXque fa petar de riure. Premi al millor llibre dels llibreters suecs. 31 traduccions. Una pel•·lícula en marxa. 2.000.000 de llibres venuts. Un èxit immediat, impetuós i planetari.

Copiar

Comprar L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra en:

Reseña destacada de 1 reseñas - Ver todas

Profile photo of Duna

Entretinguda

Entretinguda novela però una mica surrealista. Explica la vida del protagonista que passa passa per tots els esdeveniments mundials possibles coneixent a l'hora a totes les personalitats (una mica massa no?)y a l'hora explica com amb 100 anys decideix fer un gir a la seva vida i comença a passar-li de tot, potser massa i tot.

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros