L'home intranquil

L'home intranquil

  • ISBN: 9788466412896
  • Título original: L'home intranquil
  • Año de publicación: 2010

Puntuación media 2 votos

5 de 10

  • 0 seguidores
  • 0 reseñas
  • Compartir:

Sinopsis y resumen L'home intranquil

A lâ??estiu tota cuca viu; menys una. Nâ??hi ha una que no viu, a lâ??estiu, i passa les hores mossegant-se els punys i pregant perquè arribi lâ??apocalipsi termonuclear: el protagonista dâ??aquest llibre, Kiko Amat (que també nâ??és lâ??autor). Un neuròtic melancòlic, maníac, histèric i ictèric que agafem de sorpresa durant trenta-cinc dies dâ??estiu en família amb els patidors de la seva demència: la seva dona, Taronja, i el seu fill de deu mesos.
Lâ??home intranquil gira entorn dels odis cecs i els amors abrandats dâ??un adult a mig fer, pare per sorpresa i misantrop vocacional, atrapat entre la resignació davant la seva imparable decadència física i la convicció absoluta que la raça humana va de mal en pitjor. en el procés dâ??admissió de la seva degeneració física i el fracàs de la raça humana. A mig camí entre la crònica i la ficció, Lâ??home intranquil ens presenta un protagonista indignat amb raó â??com un Bill Hicks en banyadorâ?? que no pot evitar renegar dels pares perfectes, els turistes, la televisió, els guapos, lâ??estupidesa, la ignorància, la dreta, la música infecta i una llarga llista de coses que fereixen la seva racional irracionalitat. A ell sâ??enfronta la Taronja sarcàstica, que li ofereix àcidament les dosis de realitat i humiliació hilarant que tot psicòtic embogit necessita per no passar-se mitja vida a comissaria

Copiar

Comprar L'home intranquil en:

Reseña destacada de 0 reseñas - Ver todas

Nadie ha publicado aún una reseña sobre este libro. Si lo has leído, anímate, y sé el primero en hacerlo.

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros