La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

Puntuación media 6 votos

5 de 10

  • 0 seguidores
  • 2 reseñas
  • Compartir:

Sinopsis y resumen La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

La jove investigadora i hacker Lisbeth Salander torna a Estocolm després d’unes merescudes vacances per mig món, lluny del periodista Mikael Blomkvist, els secrets de la família Vanger i l’assetjament a què la va sotmetre el seu tutor. En Mikael, per la seva banda, passa per un molt bon moment: redimit dels càrrecs que l’acusaven injustament, reconegut per tots els mitjans del país i amb la revista Millennium donant importants beneficis, està a punt de llançar un número especial que posarà al descobert una xarxa de prostitució de noies menors provinents de l’est d’Europa en què estan implicats els més alts estaments de la societat sueca. Però la calma només és aparent: un triple assassinat fa que els destins d’en Mikael i la Lisbeth es tornin a encreuar, per bé que aquesta vegada és la noia qui apareix com a principal sospitosa d’un cas en què revelacions sorprenents i fets inesperats posaran a prova la capacitat dels personatges per superar els obstacles i mantenir la confiança que hi havia entre ells. Stieg Larsson sorprèn de nou amb una història absorbent que confirma la seva trilogia Millennium com el fenomen literari internacional de la dècada.

Copiar

Comprar La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina en:

Reseña destacada de 2 reseñas - Ver todas

Profile photo of Susana_Guastoni

UN LIBRO QUE TE VA A GUSTAR MUCHO....

esta novela ,que es catalogada como un fenómeno literario internacional,es sumsmente adictiva ,no puedes dejarla una vez que la empiezas....y las otras dos de la trilogía, lo mismo....

Escribe tu reseña

Últimos comentarios - Ver todos

  • Nadie ha comentado nada aún sobre este libro. Si quieres, sé el primero en dejar un comentario. Seguro que algún usuario se anima después de leerlo.

Escribe tu comentario

Novedades Libros